April 26, 2024

УСІМ | UWIN

Українська світова інформаційна мережа | Ukrainian Worldwide Information Network

Вітаючи усіх українців з переходом тридцятирічного рубежу Української Незалежності, користуюся нагодою, щоб перш за все подякувати тим, хто був з нами і підтримував нас у попередні роки, й запросити до підтримки наших науково-освітніх й інформаційно-просвітницьких проектів та громадських ініціатив.

Ви можете зробити це в один із таких способів: (1) підключившись до безпосередньої участі в одному або кількох із наших проектів; (2) поширенням інформації про наші проекти, залученням своїх друзів до наших груп та ін.; (3) спонсорським внеском або пожертвою, які можна відтягувати з податків (докладнішу інформацію можна знайти на відповідних сторінках сайтів).

Ми — можливо, єдиний український мозковий центр за межами України, який не має фінансової підтримки від олігархів та ґрантодавців, і напевно єдиний мозковий центр, який працює над проектами системних змін в Україні.

Нас не лякає те, що наші опоненти, які живуть за рахунок неправедних коштів олігархів або марнують кошти довірливих ґрантодавців, вважають нас фейковими і неспроможними. Нас справді дуже мало, але ми сильні нашою упевненістю у вірності вибраного шляху, а також нульовою толерантністю до подвійних стандартів і подвійної моралі. Нами рухає совісне і чесне служіння Україні й світовому українству.

Тому ми повільно нарощуємо м‘язи і знаємо, що майбутнє України — в руках тих, хто об‘єднується навколо наших ідей, концепцій та ініціатив.

Щасти нам усім у розбудові успішної й квітучої України!

Слава Україні!

Володимир Іваненко,

Український Університет,

Український Університетський Клуб,

Українська Світова Інформаційна Мережа,

Журнал «Україна»,

Україна, Інк

24 серпня 2021 року

Leave a Reply

© 2017 - 2021 Ukraina, Inc. All Rights Reserved. No part of this site can be used without a hyperlink to a particular publication.  Newsphere by AF themes.

Discover more from УСІМ | UWIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading