April 19, 2024

УСІМ | UWIN

Українська світова інформаційна мережа | Ukrainian Worldwide Information Network

НАРОДЖУЮТЬ І ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ ВІД ДІТЕЙ

1 min read

Ціна довгої окупації Запорізької області

«До наших пологових везуть багато, дуже багато дівчат, з окупації, які народжують дітей і відмовляються. Кажуть: “Я не можу дивитись на нього, бо перед очима — ВІН”. Багато дітей з вузькими очима, темненькі (кадирівці), тощо… І жінок не засудиш, і якщо уявити подальше життя цих дітей — стає надто сумно…» — пишуть у Твіттері.

Діалоґи в коментарях:

— Вибачте, але виглядає як фейк. Є екстрена контрацепція, варіант виїхати зробити аборт, але дівчата масово обирають народити і кинути. От у масовість не вірю.

— Приздіть сюди і попрацюйте в пологовому. На расєї теж десь сидять біля екранів і кажуть: укри все брешуть, немає там такого. Живіть далі в своїй зручній бульбашці…

— Але ж ви не будете заперечувати, що навіть наша колишня омбуцменка прикрашала факти і сама це визнала? Я не заперечую зґвалтування як факт. Але і довіряти вам не маю підстав.

— Думаєте, хтось завозить контрацепцію в окуповані міста?

— У деякі завозять. Ну, крім цього у дівчат є можливість, судячи з посту, виїхати. Але вони цього не роблять аж до пологів. Я вірю, що є зґвалтування, а от конкретно у цю історію — ні. Херсон за термінами теж мав би потрапити у таке ж. Але чогось тиша. Тому вибачте…

— У людей немає там базових продуктів, а ви думаєте, що там є ліки?! До того ж, для того, аби зробити аборт, треба вчасно знати про вагітність. Стрес, війна, смерті, згвалтування — як думаєте, чи слідкують дівчата за циклом?! Може їм не до того?

— Я сумніваюся щодо масовості явища. Тим паче, у коментарях авторка пише, що деякі дівчата виїхали на ранніх строках, але вирішили народжувати все одно. Як на мене, багато не сходиться в історії. Сумніватися — це ок. Як показує практика, люди без диплома психіатрами працюють роками.

— Ну, так не стверджуйте. Я живу в Ірпіні, люди не кричать про згвалтування на кожній вулиці. Те, що про це не казали б по змі, не значить, що цього масово не було. Повірте, кому треба, той знає. Коли закінчиться війна, і МКС дасть цифри, ми всі жахнемось.

Leave a Reply

© 2017 - 2021 Ukraina, Inc. All Rights Reserved. No part of this site can be used without a hyperlink to a particular publication.  Newsphere by AF themes.

Discover more from УСІМ | UWIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading