April 19, 2024

УСІМ | UWIN

Українська світова інформаційна мережа | Ukrainian Worldwide Information Network

«БЛОГЄРСКАЯ ГОЛОДНАЯ ТУСА» У ЛЬВОВІ

1 min read

Так звані «інстаграм-блогери» влаштували святкування на кістках померлих від Голодомору. У день коли вся країна згадувала найстрашніший злочин проти України, «блогєр» Олександр Заліско влаштував собі день народження в Будинку Вчених у Львові.

Ведучим був Володимир Остапчук (всі ви знаєте такого), який цинічно московською мовою підписав фото «Блогєрская галодная туса».

Серед найвідоміших блогерів-мільйонників були такі:

Ось писилання на блогерів:

Це була передісторія. А тепер реально. Це нікчемно та ницо влаштовувати «голодні туси» просто в День Пам‘яті жертв Голодоморів. Це про свідомість та банальну повагу до країни, суспільства, історії. Більше того, ніхто з цих організаторів чи осіб не вибачився. НІхто з них не вшанував пам‘ять мільйонів вбитих та закатованих. А це, нагадаю, люди з мільйонною молодіжною аудиторією. Чого вони вчать? Зневажати пам‘ять? Топтатись по історії? Плювати на свою країну?

Так далі бути не має. Ці особи мають платити за свої вчинки і платити найдорожчим в їхньому житті (на жаль, це так) — грішми.

Десятки українських та міжнародних компаній платять тисячі доларів цим блогерам за рекламу. Ось деякі з них: NIVEA, Офіційна спільнота Flint, PepsiCo Ukraine, LOVARE, Нова пошта, Bourjois Україна, StudioGlass – Львівська Фабрика Дзеркал, Phillips, METRO UA, Kyivstar, Tefal, Franke, ROZETKA, Nutella, JYSK Ukraine.

Думаю співпраця з цими особами, які влаштовують «голодну тусу», має бути припинена і негайно. Це вже не питання законів чи правил. Це питання найбільшого морального падіння та банальної безмізкості осіб, які собі таке додволяють.

Андрій Смолій

Більше тут:

“Голодна туса”: блогери цинічно відсвяткували день народження в День пам’яті жертв Голодомору

Leave a Reply

© 2017 - 2021 Ukraina, Inc. All Rights Reserved. No part of this site can be used without a hyperlink to a particular publication.  Newsphere by AF themes.

Discover more from УСІМ | UWIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading