May 4, 2024

УСІМ | UWIN

Українська світова інформаційна мережа | Ukrainian Worldwide Information Network

ДІАЛОҐ ЧЕРЕЗ ЛІНІЮ ФРОНТУ

1 min read

Дипломатичні відносини України з РФ «на паузі», а «ютюбна дипломатія» працює

Стовідсотково зросійщений кубанський «козак» спілкується в Ютюбі з однодумцями в Україні й викладає відеозаписи своїх розмов на «шірокую аудіторію». Випав у стрічці його діалог із «корєнним кієвляніном» і настоящім укрАінцем», імʼя якого не названо.

«Українець із Києва відкрито поділився ставленням до Росії, яке має він і більшість його знайомих українців. Також він розповів цікаву інформацію з перших вуст про події під
Києвом навесні 2022. Щодо можливих переговорів між Росією та Україною він також має свою чітку позицію, про яку західні ЗМІ точно ніколи не скажуть, вони якраз, разом із українськими ЗМІ, кажуть зовсім навпаки. Його думка про президента України теж заслуговує на окрему увагу», — сказано в описі до відеодіалоґу.

«Корєнной кієвлянін», «настоящій укрАінєц» і палкий уболівальник за імперію.

Неназваний на імʼя «корєнной кієвлянін» із зневагою й ненавистю до всього українського розповідає кубанському співрозмовникові, який концтабір являє собою Київ і вся Україна, що українці й русскіє — «адін народ» і що Україна була й повинна залишитися частиною російської імперії.

Дякуючи за розмову «настоящєму укрАінцу», прокремлівський кубанець і аґент впливу «русского міра» запрошує й інших однодумців «корєнного кієвляніна» й «настоящєго укрАінца» зголошуватися до відвертих анонімних розмов (хто не хоче чи боїться показувати своє обличчя, того не покажуть) на «широкую аудіторію».

Аудиторія ж у краснодарця, який дуже любить і знає Київ (каже, що навіть півроку прожив на Троєщині), справді доволі широка. Він має 380,000 підписників. Його 503 відео набрали 131,373,862 переглядів. Кубанський «козак» працює на Кремль не через страх, а за переконаннями.

Цікаво, скільки «ватників» чи проросійських бовдурів з України проявилися у його відеосюжетах.

«Нє вєрьтє ім! Ми ждьом Россію!» — каже «корєнной кієвлянін» і «настоящій укрАінєц». Але таких, схоже, не чують і не бачать спецслужби України, зайняті блокуванням і знешкодженням україноцентричних активістів, журналістів і блоґерів.

Leave a Reply

© 2017 - 2021 Ukraina, Inc. All Rights Reserved. No part of this site can be used without a hyperlink to a particular publication.  Newsphere by AF themes.

Discover more from УСІМ | UWIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading