May 2, 2024

УСІМ | UWIN

Українська світова інформаційна мережа | Ukrainian Worldwide Information Network

ПЕРСПЕКТИВА НЕВТІШНА

1 min read

Відкритий лист Романа Дудіна ґенералові Залужному

Роман Дудін, ексначальник СБУ у Харківської області, а нині ув’язнений командою Зеленського, попереджає головнокомандувача ВСУ Валерія Залужного про небезпеку з боку ОПУ. Збентежений тим, що Харків залишається без захисту по волі зеленої команди з 14 лютого по березень 2022 року, Р. Дудін знайшов, як вийти на головкома Залужного, зустрітися з ним і, дякуючи головкому Валерію Залужному, по факту, врятував Харків від окупації. Дудін уже рік в увʼязненні за те, що не здав Харків.

* * *

Валерію Федоровичу, пишу тобі вперше після затримання. Але остання наша зустріч та мій аналіз ситуаціі справдились на 100%. Оточення «Гуффі» активно виводить кошти за кордон.

Втрата довіри партнерів внаслідок роботи «криворізькоі школи дипломатіі» та корупційні скандали змушують їх шукати нові схеми існування
Саме з цих причин оточенню «Гуффі» вкрай необхідно направити (створити) потужну, контрольовану хвилю негативу суспільства та відтермінувати свій фінал. Адже виграний час — додаткові заробітки.

Думаю, що ти чудово розумієш проти кого ця хвиля активно «накручується» і кого вирішили робити винним у всіх провалах останніх двох років. Тому для тебе є декілька варіантів розвитку подальших подій. Аргументи нижче.

Перший варіант — це сакральна жертва, такий собі «Небесний Генерал», який завжди астрально поруч з кожним воіном, біля могили якого курсанти приймають присягу, а школярі носять квіти. Але тут є суттеві мінуси. В такому варіанті на цього генерала не покладеш жодної провини і незрозуміла реакція суспільства та військових на такий розвиток подій. З плюсів — на сьогодні немає жодної особи в державі, яка може зайняти цю нішу і створити конкуренцію «Гуффі» та його оточенню. Провину можна покласти на твоїх людей, ти їх вже не захистиш, люди не знають їх, тому не підтримають.

Другий варіант вже запущено, що, доречі, не заважає в будь-який момент повернутись до першого. Техніка у твоєму кабінеті могла з‘явитись виключно з ініціативи Малюка. Саме департамент військовоі контррозвідки має доступ до всіх твоїх приміщень. Саме для цього у твоєму оточенні присутні так звані ОДР (офіцер діючого резерву) СБУ, до мого затримання подібними питаннями займались В.Білик та Ю.Ревега.

Наступним, після збору інформаціі, буде твоє затримання. Тут швидше за все це робитимуть ДБР (Сухачов). Їм взагалі немає значення, які замовлення виконувати.
Далі тебе закриють, але вже у Малюка (бо обов‘язково добавлять пару статей по лініі держбезпеки) і «замурують» на три-чотири місяці, щоб навіть повітря в камеру не доходило.

У цей же час на «Марафоні» активно крутитимуть пресрелізи ДБР-СБУ та «розмови з кабінетів» (склеювати вони можуть добре), не виключено, що навіть з Фіделем Кастро, або Піночетом. Включать Скобейчук, здійснять «сенсаційні» розслідування, головне розколоти суспільство в дусі «не все так однозначно». Паралельно забиваючи ефір любим сміттям, щоб відірвати увагу суспільства від тебе.
Одразу Малюк запустить всі підконтрольні боти та телеграм-канали, де за вказівкою або за гроші будуть виливати на тебе та твою родину тонни анонімного бруду із серіі «мільйярди на рахунках, яхти на Маврикії, посади за гроші, відкати тощо».

Цим направленням у Малюка буде займатись С. Андрущенко та А. Саленков. Хвора уява цих персонажів дозволить навіть тобі дізнатись про себе та своіх близьких багато нового, ну, і, звісно, додаємо змонтований «але правдивий» звук.

Прокуратура, звісно, прийме все, що їм принесуть Малюк та Сухачов, підрихтують та розповідатимуть про «беззаперечні» докази твоєї злочинноі діяльності.

Суд — або Печерський, або Шевченківський, тобто або ручний Р. Козлов, або такий же Є. Мартинов. Ось тут на честність та справедливість навіть не розраховуй. У тебе не приймуть жодного доказу твоєї невинуватості, працює виключно «телефонне право».
Засідання, звичайно, одразу закриють, біля судів та під залом буде більше співробітників СБУ, ДБР та прокуратури, ніж особового складу в будь-якій бригаді ЗСУ.
Окремо проведуть декілька військових експертиз. Рувін та його КНІСЕ напишуть любе голубе.

Неіснуючі закони, декриміналізовані статті — це вже є у мене, для тебе також напряжуться, читай уважно.
На Апеляційний суд не розраховуй. У його голови Я. Головачова тільки вартість офіційного майна більше, ніж бюджет ЗСУ, на тому і тримають. Тим паче Я. Головачов працює у зв‘зці з Є. Мартиновим та Р. Козловим (голови Шевченківського та Печерських судів).

Твоє оточення поділять на дві частини, першу направлять у зведений батальйон та відправлять, наприклад, звільнити Донецьк. Другу розкидають по Украіні із перспективою переходу в першу групу (звільняти в нас ще багато чого).

ЗМІ — закордонних просто не пустять, адже засідання закрите, місцеві — навідь ходити не будуть після «розслідувань» Скобейчук. Самих нарваних «відрегулює» Малюк.

Партнери не втручаються, якщо закрили, значить є за що, вони не розуміють, як в Україні можливо і мертвого посадити, в них не так. Спитають у «Гуффі», той розкаже про «демократію» та «чесний суд, який розбереться».

Опозиція — ну, по-перше, її фактично вже не існує, а по-друге, наприклад, той же Порошенко не «вмажеться», бо у нього є С. Кривонос, В. Муженко та Р. Червінський, а ти з «зеленоі» команди, максимум викаже занепокоєння та поганяє інформаційно. Ну, можливо, хтось ще також попіариться інформаційно.

Медіа експерти — тут дві групи, перша на кшталт І. Ступака, який, до речі, не служив у війську й дня, а з СБУ його звільнили за хабар і не посадили виключно через авторитет покійного батька — будуть розганяти тези Скобейчук та Малюка. Другі —переважно ті, хто за кордоном, будуть «топити» за тебе, але тобі це не допоможе.

Через півроку-рік можуть повернутись до першого варіанту, але вже без курсантів та школярів. Щось на кшталт «сердцевий приступ», «совість замучила» тощо. Ти їм 100% не потрібен.

Ну, і альтернативний третій варіант. Ти внятно пояснюєш партнерам, у першу чергу Штатам та Бритам, що машина на одному колесі не їде. Що не для того, щоб перемогти, а принаймі для того, щоб втримати те, що є, необхідне повне перезавантаження системи та створення команди з тих, хто нестандартно вирішував надскладні задачі ці два роки.

Команда, що складається з ворожих агентів впливу, дітей місцевих еліт, так званоі «золотоі молоді», відвертих міських безглуздих не спроможна ні до чого, окрім як до знищення країни, нації, людей.

Часу мало, орки будуть намагатись захопити Купʼянськ та підперти Харків. А ти памʼятаєш, що останні рубежі оборони копав та бетонував там я. Шалене накопичення орків на цьому напрямку прямо свідчить про ймовірну майбутню катастрофу. Якщо це станеться, розпочнеться активна фаза другого варіанту.

Нас, офіцерів, генералів, солдат та сержантів, які боронили Україну в різний час, на Лукʼянівці, ІТТ, Аскольді вже до батальйону, і хоч ти змовчав про кожного з нас, але навіщо тут ще й головнокомандувач? Та може й нас на війну вже час повернути, а не дітей по вулицях відловлювати силами ТЦК.

І, Валерій федорович, для київського торту завжди необхідні яйця.

Роман Дудін

* * *

З коментарів і відгуків

Володимир Шилов: Все так і буде. Єдина надія — що втрутяться США і на самому високому рівні. Можливо, вони не допустять розправи над Залужним, який дійсно став конкурентом нашому недоПрезиденту, Боневтіку КолОманському і шоблі жОПи під керівництвом Єрмака. Але і до Залужного є претензії, і основна в тому, що Залужний, володіючи інформацією про лінію Суровікіна та про те, що ворог чекає нашого наступу на цьому напрямку, дав команду на цей наступ.

Leave a Reply

© 2017 - 2021 Ukraina, Inc. All Rights Reserved. No part of this site can be used without a hyperlink to a particular publication.  Newsphere by AF themes.

Discover more from УСІМ | UWIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading