May 5, 2024

УСІМ | UWIN

Українська світова інформаційна мережа | Ukrainian Worldwide Information Network

У соцмережах затіяли тижневий флешмоб. Ідея флешмобу в тому, щоб упродовж тижня виставити фото генерала Валерія Залужного на ФБ аватарку на тиждень на його підтримку.

Цікава ініціатива… Генерал Валерій Залужний, безумовно, зараз потребує підтримки, як ніколи досі. Ми повинні підтримати його. Але не в такий спосіб.

Слабкість цього способу підтримки в тому, що він популістський. В. Залужному найменше це потрібно. Він і без цього популярний у військах, у суспільстві, та і в усьому світі. Дешевий популізм йому може лише зашкодити. Не заважайте генералові виконувати свою місію.

Допомагати генералові Залужному треба, проявляючи й роблячи публічними кожну дію кожного, хто усіляко заважає або силкується заважати йому виконувати свою роботу.

Хай імена і вчинки зловмисників стають відомими в Україні і в світі. Не бійтеся називати ці імена з близького чи віддаленого оточення Залужного.

Заради власної безпеки вам не обов‘язково самоідентифікуватися. Важливо оприлюднювати імена російських кротів у ЗСУ й органах державної влади та управління з переконливими описами їхніх антиукраїнських дій, передаючи в україноцентричні інформаційно-аналітичні ресурси, переконливі докази свідомого чи несвідомого шкідництва й корисного ідіотизму, спричиненого невіглаством.

Україноцентричні журналісти і блоґери оприлюднять ваші свідчення, не розкриваючи джерела.

Володимир Іваненко

Leave a Reply

© 2017 - 2021 Ukraina, Inc. All Rights Reserved. No part of this site can be used without a hyperlink to a particular publication.  Newsphere by AF themes.

Discover more from УСІМ | UWIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading