April 19, 2024

УСІМ | UWIN

Українська світова інформаційна мережа | Ukrainian Worldwide Information Network

“A DOVE OF PEACE” | “ГОЛУБКА МИРУ”

1 min read

ENG | УКР

“A DOVE OF PEACE”

How many of them came to the US from Ukraine, claiming themselves Ukrainians, but in principle stay away from the Ukrainian community, intentionally speak Russian, stick with Russian and pro-Russian community and shamelessly defend and promote “Russian world”…

First, I didn’t want to give the name of this person despite her rudeness. But she don’t understand her mistake, and decided to make it worse for herself. So, here is her name — Alla Foxman. Let’s make her famous.

Valdemar Johnson

“ГОЛУБКА МИРУ”

Скільки з них приїхало до США з України, називаючи себе українцями, але в принципі тримаються подалі від української громади, принципово говорять російською, тримаються російської та проросійської спільноти і безсоромно захищають і пропагують “русскій мір”».

Спочатку я не хотів називати ім’я цієї людини, незважаючи на її хамство. Але вона не усвідомила своєї помилки і вирішила зробити собі гірше. Отже, ось її ім’я — Алла Фоксман. Давайте зробимо її знаменитою

Валдемар Джонсон

Від УСІМ:

Типова ситуація в середовищі «російськомовних українців». Ті, хто щиро помиляються, але щиро підтримують Україну і навіть ідуть на фронт умирати за неї, зазвичай дуже критично ставляться до Росії і до «русского міра», не соромлячись використовують на своїх аватарках українську символіку.

«Голуб миру» ж використовують нещирі або позірні патріоти, які позиціонують себе прибічниками замирення між жертвою (Україною) та агресором (Росією). Сьогоднішня «героїня» — якраз із таких. Більше того, вона демонстративно пропагує «русскій мір», виступаючи його аґентом у середовищі національно несвідомої й громадянськи безвідповідальної частини української громади в США.

На сторінці А. Фоксман у Фейсбуці немає жодного україноцентричного запису, жодного осуду аґресії РФ проти України взагалі й окупації та «анексії» Криму зокрема, хоча вона є кримчанкою за походженням.

Не знайдете там і записів, які свідчили б про належність А. Фоксман до української громади Великого Вашинґтону.

Серед її друзів переважають вороже налаштовані щодо України представники російської діаспори, іміґранти з різних реґіонів РФ.

Алла Фоксман активно підтримує й аґресивно пропагує російську культуру, нав‘язуючи її дітям вихідців з України. Ось скріни характерних записів у Фейсбуці:

Отже, за всіма ознаками Алла Фоксман є аґентом впливу «Русского міра». Читаючи відгуки деяких її приятелів в українській діаспорі (напр., Ірина Рибитва), можна, звичайно, припустити, що пані Фоксман належить до числа так званих «корисних ідіотів», які не відають, що творять.

Аґресивність, з якою Фоксман захищає своє право на публічне використання в Америці взагалі і в українській громаді Великого Вагинґтону, свідчить: маємо справу із свідомим і послідовним ворогом України, що цілком усвідомлено працює на розкол української діаспори.

Цей плакат таким, як Алла Фоксман, очевидно, не дано зрозуміти, аж поки — не дай Бог! — вони самі не потраплять у таку ситуацію.

Leave a Reply

© 2017 - 2021 Ukraina, Inc. All Rights Reserved. No part of this site can be used without a hyperlink to a particular publication.  Newsphere by AF themes.

Discover more from УСІМ | UWIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading