April 24, 2024

УСІМ | UWIN

Українська світова інформаційна мережа | Ukrainian Worldwide Information Network

Є УКРАЇНЦІ, ЯКІ ГОТОВІ ДАТИ «СИРІЙСЬКИМ БІЖЕНЦЯМ» РОБОТУ

1 min read

Не завдавши собі клопоту розібратися, що, власне, відбувається на кордоні Бєларусі з Євросоюзом, очільник «Текстів» і активний борець із фейками Роман Кульчинський готовий вітати сирійців в Україні (подаємо його запис у мережах без виправлень):

«В Україні гострий дефіцит робочих рук. Чи дійсно нам потрібно боятися мігратів? Теоретично, якщо тих, що зібралися в Білорусі пустити до нас, то здується гібридний таран Росії проти Польщі. За це можна взяти гроші у ЄС і відправти працювати цих мігрантів на великі підприємства, там де не вистачає робітників. Звісно, щоб таке провернути має бути детально продуманий план дій, 1.щоб це зробити юридично грамотно, 2.щоб ці люди залишилися працювати в нас, 3. щоб вони інтегрувалися в наше суспільство і не жили в гетто. Ну і детальна перевірна на співпрацю з рашистськими спецслужбами і участі військових формуваннях.

Рано чи пізно люди з Азії все одно приїдуть сюди працювати. Вже зараз у села з яких народ поїхав на заробітки приїждають люди зі Сходу, фермерують і живуть краще ніж у себе вдома. Якщо вітер дує, треба ставити вітряки».

Раніше ми публікували матетіали про «сирійських біженців»:

БІЖЕНЦІ ЧИ НАЙМАНЦІ?

ЯК РОСІЙСЬКІ ТУ-22М3 ПЕРЕКИДАЛИ «БІЖЕНЦІВ» ІЗ СИРІЇ В БІЛОРУСЬ

Несподівана реакція на нашу публікацію

Роман Кульчинський написав у приват нашому авторові, який запостив у коментарях посилання на цю публікацію:

«Я не дозволяв передруковувати мій допис. Видаліть, будь ласка».

Наш автор відповів йому, що під його записом є функція «Поширити» і що УСІМ не «передрукував», а процитував його запис. Інакше кажучи, ми не порушили авторського права Кульчинського.

Тим часом під процитованим записом Р. Кульчинського на Фейсбуці розгорнулася цілком серйозна дискусія…

Leave a Reply

© 2017 - 2021 Ukraina, Inc. All Rights Reserved. No part of this site can be used without a hyperlink to a particular publication.  Newsphere by AF themes.

Discover more from УСІМ | UWIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading