April 19, 2024

УСІМ | UWIN

Українська світова інформаційна мережа | Ukrainian Worldwide Information Network

КОНКУРСНИЙ НАБІР У ВОЛОНТЕРСЬКИЙ ІНФОРМАЦІЙНИЙ КОРПУС

1 min read

Українська Світова Інформаційна Мережа
оголошує конкурсний набір у волонтерський інформаційний корпус.

Конкурс відкритий для досвідчених журналістів-практиків, для молодих журналістів, для студентів-журналістів, журналістів-початківців (старшокласників), громадських кореспондентів і активістів різних фахів, які мають потяг до інформаційно-репортерської діяльності, в Україні та діаспорі сущих.

Для участі в конкурсі учасники мають зареєструватися, надіславши на електронну пошту УСІМ ukrainainc@gmail.com таку інформацію:

  1. Ім‘я та прізвище учасника 
  2. Рід занять, освіта, вік
  3. Місце роботи або навчання
  4. Контакти: поштову адресу, адресу електронної пошти і номер мобільного телефону

Мета конкурсу — сформувати розгалужену кореспондентську мережу УСІМ, яка покривала б усю територію України та країни компактного проживання української діаспори.

Конкурс буде проводитися на сторінці групи «Українська Світова Інформаційна Мережа» на ФБ (https://m.facebook.com/groups/204403929583822). Отже, для участі в конкурсі вам бути членом цієї групи. Якщо ви ще не член групи, запишіться. Пропонуємо всім записувати в групу і своїх ФБ друзів. Їхня підтримка може бути корисною для вас: жюрі конкурсу, крім фахової оцінки змісту та форми, буде також враховувати кількість уподобань та поширень ваших матеріалів та коментарів до них.

Основними ж критеріями оцінки публікацій будуть такі:

  1. Фаховість вибору теми, її актуальність для суспільства в Україні й світового українства, для української справи.
  2. Фаховість у доборі й викладі фактів, опису подій, осмислення явищ.
  3. Вибір жанру, архітектоніка, культура викладу, стилістична досконалість тексту і, звичайно, грамотність.

У конкурсі беруть участь лише оригінальні інформаційні й аналітичні матеріали, написані спеціально для УСІМ. Це означає, що кожен автор був очевидцем події, використав первинні джерела інформації й нічого ні в кого не запозичував. 

У разі виявлення недоброчесності учасник/учасниця конкурсу буде дискваліфікований/дискваліфікована і його/її наступні матеріали не будуть розміщуватися на сторінці групи. 

Кращі матеріали тижня й місяця будуть публікуватися на сайті УСІМ. 

Підсумки конкурсу буде оголошено наприкінці року.

Для відзначення переможців конкурсу встановлено такі премії:

Одна перша премія — $100.

Дві других — по $50.

Чотири третіх — по $25.

Усі учасники конкурсу, хто залучить спонсорські внески та пожертви на Українську Світову Інформаційну Мережу, одержать комісійні у розмірі 10% від залучених коштів.

Спонсорські внески та пожертви, зокрема — і з цільовим призначенням (на додаткові перші, другі, треті, а також заохочувальні премії), можна зробити тут: PayPal.me/UkrainaInc (як виробничі витрати чи платежі) або тут: PayPal.me/UkrainianUniversity (як пожертви, які можна відтягувати з податків відповідно законодавства США).

Українська Світова Інформаційна Мережа

http://www.ukrainainc.net

Leave a Reply

© 2017 - 2021 Ukraina, Inc. All Rights Reserved. No part of this site can be used without a hyperlink to a particular publication.  Newsphere by AF themes.

Discover more from УСІМ | UWIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading