April 25, 2024

УСІМ | UWIN

Українська світова інформаційна мережа | Ukrainian Worldwide Information Network

БІЛЬШІСТЬ АМЕРИКАНЦІВ НАДАЄ ПЕРЕВАГУ ДОБРИМ ВІДНОСИНАМ З РОСІЄЮ

1 min read

Мусимо чітко сказати: більшість американців воліють підтримувати добрі відносини з Росією, а не допомагати українцям захищатися від російської агресії. Ось результати опитування:

Напередодні вторгнення американці були дещо неоднозначними щодо того, як Сполучені Штати повинні реагувати. У недавньому опитуванні Університету Квінніпіак 57% американців заявили, що США не повинні посилати війська в Україну, якщо Росія вторгнеться, а 54% підтримують рішення Байдена розгорнути війська для підтримки союзників по НАТО.

Читайте докладніше: Why Americans should care about the Ukraine-Russia conflict – ABC News

Проте немає жодних сумнівів, що американці розглядають Росію як загрозу. Справді, 71 відсоток американців повідомили The Economist/YouGov цього тижня, що Росія представляє певну або серйозну загрозу для США, а 41 відсоток назвали Росію «безпосередньою і серйозною» загрозою — більше, ніж для будь-якої іншої країни чи групи, про яку запитували опитування. . І в тому ж опитуванні 52 відсотки заявили, що для США важливіше зайняти «сильну позицію» проти Росії, щоб не допустити її захоплення України, порівняно з 24 відсотками, які сказали, що важливіше підтримувати добрі відносини з Росією. У цьому питанні більшість як демократів, так і республіканців віддали перевагу протистоянню Росії в ситуації в Україні.

Читайте докладніше: Americans Currently Support Sanctioning Russia For Invading Ukraine But Are Reluctant To Deploy Troops | FiveThirtyEight

Опитування, проведене YouGov, показало, що 42 відсотки опитаних американців сказали, що США повинні направити фінансову допомогу Україні, порівняно з 24 відсотками, які сказали, що це погана ідея, і 34 відсотками, які сказали, що не впевнені.

П’ятдесят п’ять відсотків американців заявили, що вони проти введення американських військ для боротьби з російськими солдатами у разі вторгнення в Україну. Лише 13 відсотків опитаних подумали, що це гарна ідея.

Тридцять чотири відсотки американців не схвалюють, що американські війська йдуть в Україну, щоб допомогти, але не воювати з росіянами, якщо станеться вторгнення. 33 відсотки підтримують ідею, а 33 відсотки не впевнені у своїй позиції.

Читайте докладніше: Majority of Americans say its a bad idea to send troops to fight in Ukraine: poll | TheHill

Можливо, щось подібне можна побачити і в інших країнах.

Що це означає для українців?

1. Це означає, що українці мають покладатися на силу свого суспільства та на своїх військових, будучи вдячними за допомогу, яку вони вже отримали і продовжують отримувати від США, Канади, Європейського Союзу, Туреччини та інших.

2. Це означає, що світове українство має бути активнішим у просвіті суспільств країн світу. Воно має показати людям у всьому світі, наскільки для важлива для всього людства суверенна Україна, і переконати їх, що якщо Україна потрапить під Росію, росіяни постукають у їхні двері в Європі, Америці, Азії…

3. Українська діаспора також має бути активнішою у тиску на уряди країн, де українці живуть і працюють поколіннями.

MAJORITY OF AMERICANS PREFER TO MAINTAIN GOOD RELATIONS WITH RUSSIA – УСІМ | UWIN

Leave a Reply

© 2017 - 2021 Ukraina, Inc. All Rights Reserved. No part of this site can be used without a hyperlink to a particular publication.  Newsphere by AF themes.

Discover more from УСІМ | UWIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading