April 26, 2024

УСІМ | UWIN

Українська світова інформаційна мережа | Ukrainian Worldwide Information Network

ДВОПАРТІЙНА ДЕЛЕГАЦІЯ США В КИЄВІ

1 min read

До Києва прибула потужна двопартійна делегація Конгресу США. У складі делегації сенатори-республіканці Роб Портман, Кевін Крамер, Роджер Вікер та сенатори-демократи Кріс Мерфі, Джин Шахін, Емі Клобучар і Річард Блюменталь.
Знаю всіх особисто. Дякую за багаторічну підтримку України. Їх позиція базується на глибокому знанні ситуації навколо України та готовності захищати національні інтереси США в протидії російській агресії в Європі.

Сенатори завжди наголошували на підтримці демократичних устремлінь українського народу та необхідності забезпечення внутрішньополітичної єдності в Україні в умовах зростаючої російської агресії.

Як ви думаєте, якщо американські сенатори з вікон готельних номерів прямо бачать вікна будівлі Печерського суду і, звісно, знають, що саме там відбувається не судовий, а політичний процес, яке тоді питання вони не зможуть не поставити на зустрічі з Володимиром Зеленським?
І от побачимо, чи є все ж таки на Банковій залишки здорового глузду і готовність не розхитувати човен, є хоча б інстинкт політичного самозбереження, чи вже все марно…

Валерій Чалий

Leave a Reply

© 2017 - 2021 Ukraina, Inc. All Rights Reserved. No part of this site can be used without a hyperlink to a particular publication.  Newsphere by AF themes.

Discover more from УСІМ | UWIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading