April 24, 2024

УСІМ | UWIN

Українська світова інформаційна мережа | Ukrainian Worldwide Information Network

УКРАЇНА — РАЙ, ЩО СТАВ ПЕКЛОМ ДЛЯ ПОЛЯ МАНАНДІЗА

1 min read

Відомого артиста й волонтера тримають зачиненим вже 3 (три) місяці. І за весь цей час, крім не такого вже й великого, на жаль, гурту небайдужих, нікому більше не болить, що з ним і де він.

Передісторію нагадувати не буду, вона детально описана на цій сторінці, а також Оленою Павловською, Катериною Кошею та ще низкою друзів Поля.

Мене дивує — і обурює! — інше. Чому ВИ мовчите, пані та панове? Під “ВИ” маю на увазі, насамперед, колег-медійників, які наче води до рота набрали. Агов! Це — не просто сумна сенсація, зникнення публічної особи. Це також наш з вами професійний обов’язок — бити на сполох, смикати усі інстанції, повідомляти, повідомляти, ПОВІДОМЛЯТИ! постійно і щодня — що зв’язок з Полем відсутній уже 3 місяці!

Тим часом, знаю лише двох журналістів, які займаються темою зниклого артиста, все. Решта — телевізійники, радійники, онлайнові газетярі, усі ті, кому Поль не раз і не два піднімав рейтинги і пожвавлював трафік самою лише своєю появою, —цнотливо роблять вигляд, ніби все ок. Ні, все погано, і нема чого прикидатися страусами, замовчуючи болісну тему.

Ще одна категорія шанувальників творчості Манандіза, яка мала би вже на вухах стояти давно, — військові. Їм Поль постійно допомагав, серйозно. В тім числі й матеріально, теж серйозно. Де хоч якась стурбованість його долею з їхнього боку? ДЕ??? Або, може, я просто чогось не знаю?

Зате знаю, що панам політикам, які охоче фоткалися з артистом, якось не до нього стало, коли виникли проблеми. Ну, й справді — не буде ж вам Віктор Андрійович чи Петро Олексійович відривати (екс)державне сідало від дивана, турбувати силовиків, напружувати впливових знайомих. Бо це ж треба якісь зусилля зробити, а не просто тупо піаритися на концерті!
Артисти, колеги Поля, ви ж співали разом — вам теж по барабану?!

А ще мене добили сюсюсюмімішні коментарі деяких моїх ФБ-друзів під ганебними відео з високопарканно-тюремного “місця відпочинку” (!) Поля. Пишуть “з Новим роком Вас, дорогий Полю!” та інші “щастя-здоровля”!!! Люди, його тримають ЗА-ЧИ-НЕ-НИМ уже 3 місяці! Не дозволяючи зателефонувати чи написати імейл! Навіть своїм друзям! Думайте! Які “з Новим роком” і “у Вас пісні чудові”??? Поль у біді! Він страждає, це помітно навіть на тих бравурних грубо склепаних відео. Змарнів і блідий, часто уникає дивитися в камеру — невже ви цього не бачите? Не хочете бачити? Не треба прикидатися і вірити, ніби все гаразд, це вже не просто самозаспокоєння – злочинно.

Поль не раз казав, що Україна — це його рай. “Віддячила” ж вона йому щирим пеклом. Яке також і чужа байдужість і наївність, що межує з дурістю.

Людмила Пустельник

Leave a Reply

© 2017 - 2021 Ukraina, Inc. All Rights Reserved. No part of this site can be used without a hyperlink to a particular publication.  Newsphere by AF themes.

Discover more from УСІМ | UWIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading