April 26, 2024

УСІМ | UWIN

Українська світова інформаційна мережа | Ukrainian Worldwide Information Network

ПРОРОСІЙСЬКІ ЖУРНАЛІСТИ НА КАНАЛІ «РАДА»

1 min read

Команда Зеленського набрала на державний телеканал Рада проросійських пропагандистів з каналів Медведчука.

Зокрема, на доданих скрінах є Тетяна Гончарова та Артем Бібік. Вони працювали раніше на каналі ZIK, коли той вже належав Медведчуку та допомагали йому вести інформаційну війну проти України.

І це далеко не весь список. Медіа пишуть, що там є ще чимало обслуги кума путіна.

Разом з ними тепер працюють і Сергій Іванов та Володимир Пєтров.

За наші ж податки команда Зеленського фінансує російську агентуру та дає роботу тим чортам, які працюють проти України.

Сергій Стерненко

Від УСІМ:

Очевидно, що закриття телеканалів, пов‘язаних із Віктором Медведчуком за рішенням РНБО, не принесло бажаних результатів — очищення інформаційного простору України від російської й проросійської пропаганди та українізації системи ЗМІ.

Проросійські, українобіжні й українобайдужі журналісти повлаштовувалися не тільки на державному телеканалі «Рада», але й на приватних оліґархічних каналах, які формально стараються додержувати закону про державну мову, але на правді ніколи й не були україноцентричними.

Тим часом нечисленні україноцентричні журналісти та ЗМІ уникають навіть обговорення ідеї створення в Україні україноцентричної системи ЗМІ та українізації інформаційного простору, а відтак і захисту інформаційногл суверенітету України.

Більше на цю тему: Володимир Іваненко. Україноцентризм, журналістика і система ЗМІ: Збірка статей і нотаток. — Вашинґтон, 2020. — 449 с.

Leave a Reply

© 2017 - 2021 Ukraina, Inc. All Rights Reserved. No part of this site can be used without a hyperlink to a particular publication.  Newsphere by AF themes.

Discover more from УСІМ | UWIN

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading